El Grup Marriott s’uneix al moviment Special Olympics Catalunya

El passat 12 de març va tenir lloc la primera col·laboració entre el Marriott Junior Business Council Northern Spain i Special Olympics Catalunya. La cadena hotelera oferia als seus treballadors i treballadores la possibilitat de poder assistir a una ponència del famós conferenciant Victor Küppers a les instal·lacions de l’Hotel W Barcelona.

El cost de les entrades es va destinar íntegrament a Special Olympics Catalunya perquè l’entitat pugui continuar amb la seva tasca de potenciar el creixement personal i la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport i altres activitats de lleure. Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya , va ser l’encarregat de rebre el xec i d’explicar la filosofia Special Olympics davant de les més de 200 persones presents.

Les conferències de Küppers són conegudes arreu ja que ajuden als participants a reflexionar per tal d’aconseguir potenciar la seva motivació i que treballin i visquin amb més alegria, il·lusió i optimisme.

Agraïm al Grup Marriott la seva aportació econòmica i l’oportunitat de difondre el nostre moviment dins d’una jornada plena de positivisme i entusiasme. Esperem que aquest sigui l’inici d’una llarga relació.

 

12 de març 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes