PARTICIPACIÓ CATALANA EN EL TROFEU INTERNACIONAL D’ESQUÍ SPECIAL OLYMPICS ANDORRA

Special Olympics Andorra va organitzar la 9a edició del Trofeu Internacional d’Esquí Special Olympics que va tenir lloc a la pista de l’Esparver de Grandvalira amb un total de 48 esquiadors i esquiadores amb discapacitat intel·lectual.

Les delegacions que hi van van ser són: Special Olympics  Mònaco, França, Castilla-la Mancha, Aragón, Catalunya i l’amfitriona Andorra. La competició va consistir en un eslàlom gegant de dues mànegues i de 15 portes.

Roger Vilaseca, Marçal de Moner, Jaume Farran, Lluís Pagés, Amaia Valentín, Narcís Fernández, Albert Rudilla i Roser Seguí van ser els 8 representats catalans provinents de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

L’esquí és un dels 16 esports que durant l’any Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL fomentem per tal de millorar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport.

Totes les imatges del Trofeu Internacional d’esquí Special Olympics Andorra

Imatges de Víctor Fernández.

4 de març 2018

Compartir:

Més publicacions

Xarxes