8È CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ESQUÍ A PORTÉ-PUYMORENS

Una cinquantena d’esportistes amb discapacitat intel·lectual van participar en la vuitena edició del Campionat de Catalunya d’esquí organitzat per la Federació ACELL i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, Esport Stel i Escola du Ski Français.

Un any més la pista Vignola de l’estació d’esquí francesa de Porté Puymorens va ser on els esquiadors i esquiadores amb discapacitat intel·lectual de diferents clubs catalans i Andorra van gaudir de la competició. Les dues disciplines en què van participar van ser esquí alpí i raquetes, seguint les normes oficials de la Federació internacional d’esquí adaptades a les necessitats dels nostres atletes.

  • Els clubs catalans participants van ser:

Club Alba de Reus, Solc de Tarragona, Àngel Apasa d’Amposta, l’Escola Esportiva ACELL de Barcelona i Cercle Aventura. A més, també hi van ser els esportistes de Special Olympics Andorra.

Una neu i un dia espectacular d’esquí van acabar amb un dinar de germanor entre els esportistes, entrenadors i familiars que van voler animar i acompanyar als esquiadors.

L’esquí és un dels 16 esports que es fomenten des de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Fotografies del Campionat de Catalunya d’esquí

(Imatges Víctor Fernàndez)

25 de febrer 2018

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes