Joan Lluís Monteys, millor dirigent de Federació

El secretari de Special Olympics Catalunya i vicepresident de la Federació ACELL, Joan Lluís Monteys, va rebre el Premi a Millor Dirigent de Federació en la Nit del Dirigent de l’Esport organitzada per l’ACDE (Associació Catalana de Dirigents de l’Esport) en el Real Club de Polo de Barcelona.

Joan Lluís Monteys nascut el 30 de març de 1944 i mestre d’educació primària durant més de 35 anys,  sempre ha estat vinculat a entitats del sector de la discapacitat intel·lectual com l’Escola Taiga, CO Bogatell, CET Icària Gràfiques o el CET INOUT. En el 2001 va entrar com a membre de la junta directiva de la Federació ACELL  sota la presidència de Francesc Martínez de Foix. Actualment, amb Marina Gómez com a presidenta, n’és el vicepresident segon.

En el 2005, Joan Lluís Monteys va ser un dels artífexs de la constitució de Special Olympics Catalunya formant part de la Junta Constituent de l’entitat i també entrant com a vocal a la junta directiva. Des d’aleshores hi ha estat involucrat i actualment Monteys és el secretari de la junta directiva que presideix Sergi Grimau.

Ha sigut sempre una persona molt activa i compromesa amb tots els esdeveniments socials i esportius on participen els esportistes de la Federació ACELL i Special Olympics i és una peça clau en Jocs Special Olympics, on participa en totes les activitats i tasques a realitzar.

Enhorabona Joan Lluís per aquest merescut premi!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes