UNA DELEGACIÓ CATALANA COMPETEIX EN EL GRAND-PRIX D’ESQUÍ A ISOLA

Special Olympics Mònaco va convidar als esquiadors de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL en el campionat internacional d’esquí alpí a l’estació d’Isola, als Alps francesos.

Un total de 8 persones van completar la delegació catalana, amb 6 esquiadors i dos responsables i entrenadors, Víctor Fernàndez i Àngela Verge. Albert Ambel, Víctor Rull, Jaume Farran, Narcís Fernàndez, Marçal de Moner i Anna Coromina van ser els esportistes que van viatjar a França de l’1 al 4 de febrer.

La competició es va desenvolupar a l’estació d’esquí d’Isola 2000 i els esquiadors es van repartir entre dos grups segons el nivell, debutant o intermedi. A la competició hi van ser també Special Olympics Andorra, Special Olympics Àustria, Special Olympics França i l’amfitriona Special Olympics Mònaco.

Una nova experiència internacional per als nostres esportistes molt positiva i que també servirà per preparar el nou Campionat de Catalunya d’esquí a Porté Puymorens els dies 24 i 25 de febrer.

4 de febrer 2018

Més imatges de Víctor Fernàndez

Compartir:

Més publicacions

Xarxes