15 de febrer: SIMPÒSIUM SOBRE LA INCLUSIÓ EN ELS CLUBS ESPORTIUS

En el Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius s’explicarà per què crear seccions Special en els clubs esportius ordinaris.

Durant el Simpòsium es lliuraran els 9ns Premis Nacionals Special Olympics.

 

En el marc del conveni que la Fundació Barça i Special Olympics Catalunya tenen signat, s’organitza el Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius per tal de conscienciar als clubs esportius ordinaris d’incorporar seccions Special, és a dir, seccions amb esportistes amb discapacitat intel·lectual en l’estructura de l’entitat.

A l’esdeveniment s’explicaran casos d’èxit amb clubs esportius que ja han fet el pas i tenen una secció Special amb esportistes amb discapacitat intel·lectual, com el CNSabadell, l’equip dels Barna Màgics de bàsquet o l’Unió Esportiva Sant Andreu que recentment ha incorporat una secció de futbol amb esportistes amb discapacitat intel·lectual. També es detallaran quins passos han de seguir les entitats que hi estiguin interessades, així com també els clubs ja federats a la Federació ACELL que vulguin buscar un club ordinari a qui adherir-se.

Incorporar una secció Special és una acció on totes les parts implicades en treuen aspectes positius. És una acció de win-win on es crea un valor afegit en els clubs i es produeix una millora notable en els esportistes amb discapacitat intel·lectual i en les seves entitats.

El Simpòsium està organitzat per la Fundació Barça i Special Olympics Catalunya i amb el suport i implicació de la Federació ACELL,  l’UFEC, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i l’ACM (Associació Catalana de Municipis) i amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa i la Fundación Leo Messi.

Està destinat a responsables de clubs, federacions, clubs esportius, ajuntaments i totes aquelles institucions del món de l’esport.

Si sou un club, ajuntament, entitat o federació podeu confirmar la vostra assistència al Simpòsium AQUÍ

 

Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius

Data: 15 de febrer 2018

Hora: 19h (18.30h Acreditacions)

Lloc: Auditori 1899 del FC Barcelona (Travessera de les Corts, 65. Barcelona).

Acte amb aforament limitat, cal confirmar assistència.

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes