32è CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS TAULA PER A ESPORTISTES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL A LES BORGES BLANQUES

Les instal·lacions del Club Tennis Taula Les Borges Blanques van acollir els 140 esportistes amb discapacitat intel·lectual. Durant tota la jornada de diumenge van participar en el Campionat de Catalunya de tennis taula.

L’esport com a inclusió social. El tennis taula és una de les 16 disciplines esportives que la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya fomenten durant la temporada esportiva. Fins a 140 esportistes van participar en aquest 32è Campionat de Catalunya, organitzat per la Federació ACELL i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Borges Blanques, DKV, Special Olympics Catalunya i el Club de Tennis Taula Borges Blanques, l’Obra Social La Caixa com a patrocinador.

Gràcies al conveni entre la Federació ACELL i el Club Tennis Taula Borges, els esportistes van poder gaudir de les magnífiques instal·lacions en el Centre de Tecnificació del club. Durant les diferents entregues de medalles hi van ser presents les autoritat següents: Enric Mir, alcalde de les Borges Blanques, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya, Anna Pàmies, presidenta de la Junta Territorial de la representació de Lleida de la Federació ACELL, Enric Vall, president del Club del Tennis Taula Borges i Jordi Ribalta, Vicepresident del Consell Comarcal de les Garrigues.

 A part de la competició per grups i nivells, també van tenir lloc les proves adaptades, ja que d’aquesta manera tots els esportistes amb discapacitat intel·lectual tenen l’oportunitat de participar en la competició.

De la província de Lleida: ACUDAM de Mollerussa, Club Esportiu Estel de Balaguer, C.E Talma de Juneda i Associació Alba de Tàrrega. De la província de Girona l’únic representant va ser El CPNS Montserrat de Caldes de Malavella. De la província de Tarragona: Club Esportiu Solc i la Fundació Estela de Tarragona, Fundació Villablanca i C.E Alba de Reus. I de la província de Barcelona: TEB, GSIS Barcanova, Escola Esportiva ACELL de Barcelona; ASPADI de Cerdanyola del Vallès, C.E Pengüí de Terrassa, C.Hoquei Ripollet de Ripollet; Centre Aral-Fund.Atendis de Sabadell; Associació Sant Tomàs de Vic i Fundació Esportiva Fedamar d’Arenys de Mar.

Una jornada plena d’esport i inclusió en un Campionat de Catalunya que de nou té lloc a les terres de Lleida.  Els esportistes i públic assistent va poder gaudir de l’exhibició dels jugadors del CTT Borges.

17 de desembre 2017

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes