El Prat de Llobregat acull una nova Jornada Escolar de natació per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual

Durant tot el matí a la piscina municipal els més de 160 joves esportistes han nedat en la 38a Jornada Escolar de natació.

Una nova edició de la Jornada Escolar de natació, i ja en portem 38, ha tingut lloc a la piscina CEM Fondo d’en Peixo de El Prat de Llobregat. Més de 160 nens i nenes han acudit a la competició esportiva d’11 centres escolars de tot Catalunya organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat, Cruyff Foundation, Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya.

Montserrat Montero de Granollers, Ramon Suriñach de Ripoll, Club Esportiu Estel de Balaguer, Ampans Geroni de Moragas de Manresa, Escola Crespinell de Terrassa, Associació Alba de Tàrrega, Les Aigües de Mataró, Llar de Sant Josep de Lleida, Club Esportiu Solc de Tarragona, La Ginesta de Barcelona i Alba de Reus, són les escoles que hi ha participat.

La competició està destinada a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual en edat escolar, de 8 a 20 anys. Les proves en què han competit són els 25m lliures sense estil ni flotació, 25m flotació, 25m crol i 50m crol. Tots els petits esportistes han rebut la seva merescuda medalla de la ma de la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat, Margarita Garcia, i diferents membres de la junta directiva de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Un dels objectius del conveni que té Special Olympics Catalunya amb la Fundación Leo Messi és portar a terme el projecte “Esport a l’escola” i poder col·laborar en fer que hi hagi la màxima participació de nens i nenes en les Jornades Escolars i adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits. A més de natació, també fomentem els campionats de bàsquet, futbol i atletisme.

14 de novembre 2017

Imatges de la Jornada Escolar de natació 2017

 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes