Ens sumem a les jornades de Dincat del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat: TU I JO, ELS MATEIXOS DRETS

El proper dia 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i enguany la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya ens volem sumar als actes reivindicatius organitzats per Dincat – Plena Inclusió Catalunya sota el lema “TU I JO, ELS MATEIXOS DRETS”.

La Marxa Special Olympics queda ajornada fins el proper any 2018. Aquest 2017 ha estat un any ple de canvis per a les dues entitats, i de moments complicats com la pèrdua del nostre company Francesc Martínez de Foix. A més, d’aplicació a Special Olympics Catalunya l’article 155, fet que ha afectat i ha amenaçat directament el funcionament ordinari de l’entitat.

D’aquesta manera, Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL han cregut prudent ajornar la Marxa 2017. La moderació és la que ha d’ajudar-nos a superar aquests moments de dificultat per seguir treballant amb més força i determinació pels drets i la total inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Us volem animar a participar en les activitats organitzades per Dincat que tindran lloc el mateix diumenge dia 3 de desembre a la Plaça Universitat de Barcelona de 10.30h a 18h. Tallers, castellers, circ, batucada, música, dansa, màgia… i molt més!

Totes les activitats que trobareu:

Què t’espera diumenge 3 de desembre a Plaça Universitat?

Si vens a les 10.30h, ballaràs a ritme de sambareagge amb Batalá Barcelona i gaudiràs de com carreguen i descarreguen els Castellers de la il·lusió! I per passar el fred d’hivern, una bona xocolata calenta t’estarà esperant!

Si vens a les 11.00h, l’Anna de l’Escola de Circ Quina Gràcia et farà una mostra de l’art del circ a través del clown i la màgia.

Si vens a les 11.30h, t’encantaràs amb la màgia de Joaquín Matas. Les persones que viuen a la Residència la Duna t’ensenyaran a fer un pompó de Nadal de llana. I Encert a la ràdio dinamitzarà un programa de ràdio!

Si vens a les 12.00h, gaudiràs de l’Associació Catalana de Bollywood, que amb l’ajuda del públic, et farà una mostra de dansa i coreografia típica de la Índia.

Atenció! A les 12.30h, els membres de L’Observatori de Drets de Dincat llegiran el manifest i veuràs el vídeo “Tens drets, ho saps?”.

Si vens a les 13.00h, participaràs a una sessió de ioga. També gaudiràs de l’obra de teatre “Soparem o no soparem”, interpretada per persones amb discapacitat intel·lectual de Deltebre de la Fundació Astres. Amb la companyia de màgia, Un Mago En Tu Vida t’endinsaràs en l’art de l’il·lusionisme. Ràdio Estany dinamitzarà un programa de ràdio!

Si vens a les 15.00h, Batucada Sambaró et farà treure la mandra de desprès de dinar!

I a les 15.30h, els Castellers de la il·lusió tornaran a carregar i descarregar un castell!

Si vens a les 16.30h vibraràs amb la música del guitarrista, productor i cantant Cece Giannotti.

També gaudiràs del taller de batucada amb La Galeta Percussió i el taller de pintura amb Dolors Torrents!

Si vens a les 17.00h, Ona Mestre i Lidia Moraño et seduiran amb la dansa contemporània.

Durant tot el dia, les persones de l’Observatori de Drets de Dincat, t’explicaran directament, a través d’activitats, i de tallers totes les coses relacionades amb els drets.

També podràs participar al Taller de xapes i al Taller “Posa’t al meu lloc”, per viure en primera persona com se senten les persones que tenen discapacitat visual i física.

Tota la jornada estarà dinamitzada per la música de Dj Josepe, el dj defensor de la inclusió!

TEBVist, la televisió del Grup Cooperatiu TEB, retransmetrà tot el que passi a la plaça!

El diumenge 3 de desembre… Apropa’t a Plaça Universitat!

Us hi esperem!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes