ANDORRA LA VELLA AGRAEIX LA TASCA DEL VOLUNTARIAT DURANT EL TERRITORI SPECIAL

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre es va celebrar el Territori Special a Andorra la Vella i a La Seu d’Urgell amb 170 persones voluntàries que van ajudar a tirar endavant aquest gran esdeveniment social i esportiu per a persones amb discapacitat intel·lectual.

El Comú d’Andorra la Vella va voler agrair als 70 voluntaris i voluntàries i a les 14 entitats que van ser presents en el Territori Special en un acte el passat dilluns 6 de novembre a la sala d’actes del centre cultural La Llacuna. Per reconèixer el seu esforç i dedicació durant el Territori la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el cònsol menor, Marc Pons, van lliurar-los un diploma i una medalla. La cònsol major va comentar que sense l’ajuda de tots els voluntaris “no hagués estat possible tirar endavant el Territori Special”.

El Territori Special va ser el primer pas cap als propers Jocs Special Olympics 2018 que se celebraran a les dues localitats del Pirineu del 4 al 7 d’octubre. En aquest Territori Special van ser més de 500 esportistes de tot Catalunya, d’Aragó, Castella- la Manxa, Mònaco i Andorra que hi van ser presents, però de cara els Jocs s’esperen a molts més participants, i per tant, serà encara més vital l’ajuda i suport dels voluntaris i voluntàries a les dues localitats.

Moltes gràcies a tots i totes!

6 de novembre 2017

 

Imatges del Comú d’Andorra la Vella. 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes