I CAMPIONAT DE BÀSQUET FEMENÍ SPECIAL OLYMPICS A ÀVILA

Àvila va acollir els dies 27,28 i 29 d’octubre el I Campionat de Bàsquet Femení organitzat per Special Olympics España. Aquest torneig va comptar amb la presència de 6 equips que van participar  en dos grups de competició de 3 equips cada grup. En la jornada esportiva de diumenge es van fer els creuaments finals:

Aquests van ser els resultats:

Grup 1

 1. SAN CEBRIAN (24)/PRONISA (8)
 2. PRONISA (14)/SO GALICIA (28)
 3. SAN CEBRIAN (14)/SO GALICIA (6)

Grup 2

 1. SO MADRID (4)/SO CATALUNYA (22)
 2. SO CATALUNYA (12)/ASPRONA BIERZO (10)
 3. SO MADRID (17)/ASPRONA BIERZO (16)

L’equip de Special Olympics Catalunya va estar format per jugadores de diferents clubs que pertanyen a la Federació ACELL com Encert, ACIDH i El Vilar. Les jugadores catalanes  es van imposar a la final contra el conjunt de San Cebrián de Palència i van aconseguir un gran primer lloc.

Classificació final:

 1. Special Olympics Catalunya
 2. San Cebrián
 3. Special Olympics Galicia
 4. Special Olympics Madrid
 5. Asprona Bierzo
 6. Pronisa

L’ acte inaugural va tenir lloc davant les muralles d’Àvila i es va comptar amb la presència d’autoritats i de l’equip de bàsquet d’Àvila que juga actualment a la lliga LEB  PLATA.

Durant la competició d’aquets tres dies, la convivència entre  les esportistes ha sigut magnífica, i ens ho vam passar tots força bé! L’últim partit van assolir un gran nivell de joc, després de la primera jornada del dissabte.

En l’entrega de premis van comptar amb la presència del Miguel Segarra, president de Special Olympics España, i de la Infanta Elena, presidenta d’Honor de Special Olympics España.

 

Crònica de José Miguel Esteller (tècnic esports Federació ACELL).

Compartir:

Més publicacions

Xarxes