Iniciem el camí cap als Jocs Special Olympics 2018!

Iniciem el camí cap als Jocs Special Olympics 2018 amb un Territori Special que congregarà a més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual a Andorra la Vella i a La Seu d’Urgell el 21 i 22 d’octubre.

A l’acte de cloenda de diumenge a La Seu d’Urgell es mostrarà el nou logotip dels Jocs Special Olympics 2018.

Futbol sala, atletisme, petanca, ciclisme i bàdminton són les cinc disciplines esportives que hi tindran lloc.

 

Més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual competiran aquest cap de setmana a Andorra la Vella i a La Seu d’Urgell en cinc disciplines esportives: futbol sala, atletisme a Andorra la Vella i petanca, ciclisme i bàdminton a La Seu d’Urgell.

En total els participants provenen de 41 clubs i/o delegacions, la majoria de Catalunya, però aquest Territori Special també té un caràcter internacional amb les delegacions de Special Olympics Andorra, Monaco i les CCAA de Castilla la Mancha i Aragón.

Per tirar endavant la part esportiva, 170 voluntaris i voluntàries ajudaran a organitzar l’esdeveniment, des del desenvolupament logístic, comunicació o l’atenció als esportistes. La competició començarà dissabte matí amb el futbol sala i a la tarda ja començarà la resta d’esports.

A més, durant tot el cap de setmana a cada localitat hi haurà un espai, el village, per a realitzar altres activitats lúdiques on s’hi s’instal·larà un escenari amb espectacles, tallers per a tota la família.

L’acte de cloenda del Territori Special tindrà lloc al Palau d’Esports de La Seu d’Urgell i on es mostrarà per primera vegada el logotip dels Jocs Special Olympics 2018.

 

L’esport, per fomentar la integració social

L’esdeveniment esportiu que aquest cap de setmana se celebra a Andorra la Vella i La Seu d’Urgell s’emmarca dins els diferents campionats que organitza la Federació ACELL, amb col·laboració amb Special Olympics Catalunya, arreu del territori, i en què han participat fins a 2.600 esportistes amb discapacitat intel·lectual. La primera edició del Territori Special va tenir lloc a Calella en el 2015 i la segona, a Sant Just Desvern aquest mateix any.

 US HI ESPEREM!

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes