NEDEM, CORREM I PEDALEGEM EN LA BARCELONA TRIATHLON

En el Barcelona Triahtlon by Santader, el triatló popular més multitudinari de Barcelona, va aplegar 3.600 esportistes de 27 països diferents el passat 7 d’octubre. Entre tots aquests participants com cada any no hi van faltar els esportistes de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Van competir en dues proves diferents. Per una part, en la prova sprint individual hi va participar l’Enric Díaz, i per l’altra, hi vam tenir 6 equips unificats que van ser a la prova sprint per relleus, un total de 12esportistes de la Federació ACELL-Special Olympics. Els equips unificats els van formar esportistes amb i sense discapacitat intel·lectual, i en un d’ells, Roger Devesa va completar dues de les parts del relleu de ciclisme i cursa.

Tots els equips van competir al costat d’un dels equips format per la Mireia Belmonte, Abel Anton i Miguel Indurain, uns cracks en les seves disciplines.

Participació en proves populars

La participació en proves populars d’una manera normalitzada fa que un dels nostres objectius, el de tenir una major integració social mitjançant l’esport, pugui ser més viable. És una excel·lent oportunitat per formar part de les curses barcelonines i poder formar equip amb altres esportistes amb i sense discapacitat. Els nostres esportistes també participen en altres proves

7 d’octubre 2017

Compartir:

Més publicacions

Xarxes