SPECIAL OLYMPICS MONACO S’ENDÚ EL 8è TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA DE FUTBOL SALA

Special Olympics Madrid, Burnley FC, Special Olympics Monaco, Ajax/Only Friends i Special Olympics Catalunya han participat en el trofeu de futbol adaptat més internacional de Barcelona en el marc de les Festes de la Mercè de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona ha rebut a totes les delegacions al Saló de Cent i han pogut gaudir de les Festes de la Mercè.

 

Una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ha conclòs amb el conjunt de Special Olympics Monaco com a guanyador. És un dels trofeus de futbol a 5 més important que se celebren a la ciutat de Barcelona per a persones amb discapacitat intel·lectual i que ha tingut lloc el dissabte 23 i diumenge 24 de setembre a les pistes del CEM Mundet. Aquesta vuitena edició ha estat la més internacional amb Special Olympics Madrid, Burnley FC d’Anglaterra, Special Olympics Monaco, Ajax/Only Friends dels Països Baixos i, l’amfitriona, Special Olympics Catalunya.

L’organització de la competició recau sobre la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i Special Olympics Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

El trofeu forma part del calendari esportiu anual i que compleix l’objectiu general de les dues entitats que és fomentar l’esport i el lleure entre les persones amb discapacitat intel·lectual com una via d’integració social. La convivència durant el cap de setmana amb altres delegacions estrangeres és un plus més de cara els jugadors, així com també els serveix per conèixer noves cultures.

La competició, que té el format de lligueta, ha estat molt emocionant i amb partits molt diputats, i no ha sigut fins la jornada de diumenge que s’ha decidit el campió. Jordi Mula, entrenador de Special Olympics Catalunya, deia als seus jugadors després de perdre contra Monaco: “Això no és una derrota, és una victòria. Estem molt orgullosos de vosaltres i del vostre gran esforç i actitud.”

Les delegacions estrangeres han valorat molt positivament el trofeu i conèixer una ciutat com és Barcelona durant les festes i visitar el museu del FCBarcelona. També agrair a les voluntàries que han acompanyat en tot moment als equips. Moltes gràcies Montse, Nadia, Núria i Agnès!

El comissionat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha rebut al Saló de Cent del consistori a totes les delegacions que han participat en el Trofeu que porta el nom de la ciutat i demostra novament que Barcelona és una ciutat compromesa amb l’esport adaptat.

23 i 24 de setembre de 2017

Classificació:

1.Special Olympics Monaco

2.Special Olympics Catalunya

3.Special Olympics Madrid

4.Burnley FC

5.Ajax/Only Friends

 

El premi Fair Play a Ajax/Only Friends.

Més imatges del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de futbol

Compartir:

Més publicacions

Xarxes