I Torneo Nacional de Baloncesto Unificado Special Olympics

Els passats dies 22, 23 i 24 de setembre es va celebrar a la ciutat de Getafe el I Torneo Nacional de Baloncesto Unificado Special Olympics.

Un total de 10 equips participants de sis comunitats autònomes van participar i gaudir del campionat. Un total de 100 esportistes, 25 entrenadors i 50 voluntaris i voluntàries i tècnics es van mobilitzar per tirar endavant aquest trofeu.

Una de les característiques de la competició amb equips unificats és que estan formats per a persones amb i sense discapacitat intel·lectual.

El grup 1 estava compost pels equips de Special Olympics Madrid Icaro Envera, Special Olympics Balears, Special Olympics Madrid Niño Jesus del Remedio i Special Olympics Catalunya.

Durant la competició jugadors Unificats i sense discapacitat van jugar tots a un alt nivell. L’integració entre ells va ser fantàstica i van conviure uns dies amb un gran ambient esportiu.

Agrair els jugadors unificats la seva col·laboració: Pepe Benede, Nacho Gómez, Roger Hereter i  Xavier López i destacar l’alt nivell de joc que van desplegar els nostres jugadors: Elvis Joel Barrera, Roger Pérez, Guillem Angles, Juan Luís Alberto, Alejandro Fores i Sergio Igual.

Els resultats van ser els següents:

S.O CATALUNYA 36 – S.O ICARO APMIP 12

S.O. CATALUNYA 36-S.O. NIÑO JESUS DEL REMEDIO 17

S.O. CATALUNYA 37- S.O.BALEARES 18

Fins la propera!

Crònica José Miguel Esteller (Tècnic Esports Federació ACELL)

Compartir:

Més publicacions

Xarxes