S’INICIA LA CAMPANYA DE CAPTACIÓ DE VOLUNTARIAT PEL TERRITORI SPECIAL LA SEU D’URGELL-ANDORRA LA VELLA 2017

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre tindrà lloc el Territori Special amb més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual, que servirà com a tret de sortida dels Jocs Special Olympics 2018.

Andorra la Vella i La Seu d’Urgell han començat la campanya de captació de voluntariat de cara a aconseguir prop d’un centenar de voluntaris i voluntàries pel Territori Special.

El voluntariat tindrà la tasca encomanda de donar suport a la realització de les proves esportives, així com també a la zona del village. La seva tasca en temes administratius, secretaria, acompanyament d’esportistes, logística, control d’accessos, protocol, fotografia, etc. serà primordial per tirar endavant el Territori.

En la roda de premsa simultània de les dues localitats seus del Territori Special del 14 de setembre, Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella, ha comentat que “estic segura que els ciutadans de la Seu d’Urgell i d’Andorra la Vella respondran, perquè és molt important que tots hi posem el màxim dels nostres esforços”.

Per la seva part, l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha subratllat que “la gent de la Seu i comarca que vulguin i puguin tenen una excel·lent oportunitat per a contribuir de manera voluntària a tirar endavant un esdeveniment social i esportiu de primer ordre com són les proves esportives Territori Special i els Jocs Special Olympics”. Batalla ha destacat el “valor afegit” que tenen tant de Territori Special i els Jocs Special Olympics.

Per al voluntariat andorrà interessat s’ha d’inscriure a la pàgina web del departament de Joventut i Voluntariat del Govern (www.voluntariat.ad), han de ser majors d’edat, omplir un formulari i després hauran de passar un període de formació. També es poden inscriure de manera presencial.

Les inscripcions per part de ciutadans catalans es podran fer on-line al web municipal de La Seu d’Urgell , www.laseu.cat on hi haurà un fitxa que caldrà omplir, així com també a través de fitxes en format paper que hi haurà repartides en diferents equipaments municipals com l’OAC de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, entre d’altres espais públics de la ciutat.

Les proves esportives

Les proves esportives tindran lloc en les dues localitats i  que se celebraran al llarg de tot el cap de setmana. La Seu d’Urgell acollirà als participants de petanca, bàdminton i ciclisme. I Andorra la Vella serà seu de la prova d’atletisme i del Torneig internacional de futbol sala.

La cerimònia de cloenda de Territori Special serà diumenge al migdia en un acte que se celebrarà al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell. Tot seguit tindrà lloc un dinar de germanor entre esportistes, voluntariat i membres de l’organització d’aquest esdeveniment.

Imatges de les dues rodes de premsa a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes