LA PAU GASOL ACADEMY POSA EL PUNT I FINAL EN EL PALAU BLAUGRANA

Els 50 esportistes de Special Olympics Catalunya-ACELL juntament amb tots els participants de la Pau Gasol Academy van celebrar el fi de festa en el Palau Blaugrana.

Més de 300 esportistes es van concentrar al Palau Blaugrana de Barcelona per tancar una setmana plena d’esport, hàbits saludables, diversió i valors. Per segon any, la Pau Gasol Academy ha tingut un espai per als esportistes amb discapacitat intel·lectual, en aquesta ocasió s’ha comptat amb 50 jugadors i jugadores.

La jornada final al Palau Blaugrana va començar amb una dinàmica per estacions entre els diferents participants. Durant la setmana els jugadors van entrenar al CEM Mundet de la ma d’entrenadors i entrenadores qualificades que van ajudar a perfeccionar diferents aspectes tècnics de bàsquet als jugadors de la Federació ACELL i Special Olympics, així com també els van aportar nocions d’hàbits saludables per millorar la seva qualitat de vida.

El dia d’entrenament més especial va ser quan Pau Gasol es va incorporar als partidets en què participaven els esportistes i els va mostrar diferents trucs i tècniques per millorar el seu joc. Tenir l’oportunitat de jugar amb un campió de la NBA és un gran privilegi i els nostres jugadors i jugadores van aprofitar molt bé l’ocasió. El mateix Pau Gasol va dir que “he passat una setmana molt especial al costat dels nois i noies de la Pau Gasol Academy, i espero que hagin gaudit tant com jo i hagin après els valors que els hi serveixin tan per dins com fora de la pista de bàsquet”.

Pau Gasol Academy és un programa d’entrenament portat a terme per titulats en preparació física, coaching, alimentació i entrenadors de bàsquet sota les direccions del mateix Pau Gasol.

Per a Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL tenir un espai d’entrenament en campus com el de Pau Gasol és compleix un dels nostres objectius de millorar la integració i inclusió social per part de les persones amb discapacitat intel·lectual i fer més visible el nostre moviment i col·lectiu.

Imatges de la Pau Gasol Academy de BTV

Imatges de Pau Gasol Academy-Special Olympics-ACELL

Juliol 2017

Compartir:

Més publicacions

Xarxes