Els nostres nedadors i nedadores ho van tornar a aconseguir! Es van entrenar esforçant-se al màxim per tornar a competir en la mítica Travessia del Port de Barcelona en la ja 90a edició. Organitzada pel Club Natació Atlètic Barceloneta, enguany la prova s’ha avançat a les Festes de la Mercè. Els 9 representants de l’Escola Esportiva ACELL van competir en la distància de 400m i amb uns temps espectaculars. Els esportistes de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL van llençar-se a l’aigua per aconseguir arribar en primera posició. En la categoria femenina, la Montse Parra  en va ser la gran guanyadora. Amb un temps de 10min50s es va endur el triomf per davant de la resta de participants, per segon any una nedadora de l’Escola Esportiva ACELL aconsegueix pujar al podi en primer lloc. En categoria masculina també van estar ben a prop de quedar en la primera posició, Roger Vilaseca amb uns temps de 6min54s va ser segon. Joan Lluís Monteys, vicepresident de la Federació ACELL i secretari de Special Olympics va ser al costat dels nostres nedadors i nedadores.

Un dels nostres objectius és aconseguir una total inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i la participació en les proves populars fa que la nostra missió mica en mica sigui més a prop. Un senyal més d’inclusió és la presència de la Montse Parra dalt del podi amb la resta de guanyadors i guanyadores de les altres categories.

Enhorabona a tots pel vostre esforç! Roger Vilaseca, Josep MªEspin, Àlex Abad, Eloi Colell, Enric Díaz, Carles Vaqué, Esther Vilavella, Montse Parra i Lluïsa Muñoz!

1 juliol 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *