PRESENTACIÓ DE LA PAU GASOL ACADEMY AMB ESPAI PER ALS ESPORTISTES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Pau Gasol ha presentat en el NBA Cafè de Barcelona una nova edició de la Pau Gasol Academy que tindrà lloc del 3 al 8 de juliol.

Una de les seccions del campus serà per a esportistes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Pau Gasol Academy és un programa d’entrenament a realitzar durant una setmana de bàsquet destinat a 350 jugadors i jugadores sota la supervisió del Pau Gasol.

 

Una nova edició del campus Pau Gasol Academy ja està apunt de començar amb una secció per a jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual. Pau Gasol en la presentació en el NBA Cafè de Barcelona ha afirmat que “estar amb els jugadors i jugadores en la secció Special Olympics va ser un dels moments més màgics de la Pau Gasol Academy de l’any passat”.

Per a Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL és molt important poder ser presents en esdeveniments esportius i socials d’aquesta magnitud ja que, com comentava ahir el president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, a la presentació “l’esport ens fa iguals a tots”. És un punt més cap a l’integració i complir un dels nostres objectius que és fer més visible el moviment Special Olympics i les persones amb discapacitat intel·lectual.

En aquesta edició es comptarà amb 50 esportistes amb discacapcitat intel·lectual dels 350 de totes les categories i seccions. El CEM Mundet acollirà de dilluns a divendres l’entrenament amb entrenadors titulats en preparació física, coaching, alimentació i entrenadors de bàsquet, tots ells sota la supervisió del jugador de la NBA, Pau Gasol.

Els valors que vol transmetre la Pau Gasol Academy són el respecte, la superació, esforç, companyonia amb un mètode divertit i on tots els participants s’ho passin d’allò més bé. El nexe d’unió de tots els jugadors i jugadores amb Pau Gasol és la passió pel bàsquet i la voluntat és que aquesta passió s’encamini cap a l’esforç i la constància.

Per a la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya és molt important contar amb una secció específica pels esportistes amb discapacitat intel·lectual i que la Pau Gasol Academy aposti per tenir aquesta secció Special Olympics, un pas més cap a la integració i inclusió.

29 de juny 2017

Imatges del TN de Televisió de Catalunya del dijous 29-06-2017

[embedvideo id=”E9r4VCfHD6c” website=”youtube”]

Compartir:

Més publicacions

Xarxes