ELS ALUMNES DE RIPOLL ASSISTEIXEN A CLASSES D’EQUINOTERÀPIA

Els 14 alumnes de l’Escola d’Educació Especial Ramon Suriñach de Ripoll van tornar a completar el curs d’hipoteràpia a l’Hipica Niubó de Campdevànol. Gràcies al conveni que Special Olympics Catalunya i la Fundación Leo Messi tenen per tirar endavant projectes per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual.

És molt important poder seguir el curs d’hipoteràpia ja que el treball que els alumnes fan juntament amb els cavalls els aporta molts beneficis tant a nivell físic, psicològics i socials. Ajuden a preparar el cavall, el netegen, el raspallen, i després fan diferents exercicis sobre el cavall per l’equilibri, volteig i fins i tot el poden portar al trot.

Aquest mes de juny va tenir lloc la festa final de curs a la mateixa hípica i tot esperant ja començar un nou curs!

Juny 2017

Compartir:

Més publicacions

Xarxes