Els alumnes de L’Escola Alba de Reus i la Font del Lleó han acomiadat el curs 2016-2017 amb una festa final del programa Young Athletes per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys i han mostrat tot  el que han aprés durant el curs.

Young Athletes és un programa internacional de Special Olympics que mitjançant jocs, cançons i altres activitats introdueixen al món esportiu als nens i nenes amb discapacitat intel·lectual.

Les dues escoles reusenques han compartit espai i coneixements del programa Young Athletes durant tot el curs. Han pogut treballar conjuntament per tal que els petits alumnes seguissin les activitats i el circuit amb jocs.

Han estat un total de 17 nens i nenes que en el Polilleuger Municipal de Reus han mostrat com realitzaven diferents activitats davant dels seus familiars i amics. L’objectiu és que els alumnes puguin millorar l’equilibri, la força, la flexibilitat i la coordinació a partir d’un circuit de diferents proves i jocs.  A més, també es vol millorar la capacitat de relacionar-se amb el seu entorn i crear un hàbit d’activitat física com a element bàsic en el desenvolupament i formació de la persona.

Per a la majoria d’ells avui han rebut la seva primera medalla i diploma. Molt emocionats i molt contents han recollit aquest premi que acredita que han participat amb èxit en el Young Athletes.

Aquest programa a Catalunya es tira endavant gràcies al conveni de col·laboració que Special Olympics Catalunya té amb la Fundación Leo Messi.  Aquest curs s’ha pogut augmentar d’una escola a quatre que han seguit aquest programa. L’objectiu de l’entitat és seguir sumant escoles al projecte. En total aquest curs han estat 28 nens i nenes de Terrassa, Reus i Lleida que ja formen part de la família de Special Olympics. La propera cloenda serà aquest dijous dia 15 de juny a l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida. L’Escola Crespinell de Terrassa ja la va realitzar per tercer any.

 12 de juny 2017

Imatges de la Cloenda Young Athletes a Reus.

[embedvideo id=”qpONoUdzLlM” website=”youtube”]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *