PARTICIPACIÓ EN ELS JOCS NACIONALS D’SPECIAL OLYMPICS ITÀLIA

Els 33ns Giochi Nazionali Estivi organitzats per Special Olympics Itàlia van comptar amb la presència d’esportistes estrangers entre els quals 8 atletes catalans de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.  

Els Jocs Nacionals italians van comptar amb 3.300 atletes que van competir en 20 disciplines esportives durant el mes de juny. Formant part de la delegació estatal per part catalana hi van participar 6 gimnastes i 2 jugadors de bàdminton. Els esportistes de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya van tornar a casa amb moltes medalles de tots els metalls però sobretot amb una experiència més a la seva memòria.

Les gimnastes van competir en diferents exercicis: terra, barra, salt. Les campiones provinents de diferents clubs de Catalunya com l’Escola Esportiva ACELL, el club Egiba de Manresa i Grup Catalonia Aspasur: Julie Olive, Daniela Canals, Núria Reina, Sara González, Tania Cordon i Sílvia Casals. De bàdminton els dos jugadors, Javier Ciudad i Edgar Perez pertanyen al Club Solc de Tarragona.

L’organització dels Jocs va portar de visita per la zona de les 5 Terre a les delegacions i on van poder gaudir de les magnífiques vistes i de la gastronomia italiana. Moltes gràcies per la gran acollida!

 

Del 4 al 8 de juny 2017

Compartir:

Més publicacions

Xarxes