EL PRAT DE LLOBREGAT ACULL EL SEGON CAMPIONAT DE CATALUNYA DE NATACIÓ EN PISCINA DESCOBERTA

Per segon any consecutiu El Prat de Llobregat ha sigut seu del Campionat de Catalunya en piscina descoberta amb més de 200 nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual

El CEM Fondo d’en Peixo del Prat de Llobregat ha sigut on els nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual han competit en la 2a edició del Campionat de Catalunya de natació en piscina descoberta, organitzat per la Federació ACELL, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat i Special Olympics Catalunya. Aquest campionat, juntament amb el Campionat de Catalunya de natació que se celebra en el CN Sabadell, complementa la temporada esportiva de natació.

Crol, esquena, braça, papallona en diferents distàncies, relleus lliures i estils i proves de flotació han estat les proves en què van competir els esportistes, d’aquesta manera tots i totes van poder gaudir de la competició independentment del grau de discapacitat.

A l’acte protocol·lari s’ha comptat amb la presència de Juan Pedro Pérez, regidor d’esports de l’Ajuntament del Prat, i de la regidora de Benestar, Marga Garcia. Joan Lluís Monteys, membre de la junta directiva de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya, ha agraït les magnífiques instal·lacions i la col·laboració del consistori i la voluntat que la temporada vinent es torni a celebrar el campionat a El Prat.

Clubs participants

Els 229 esportistes han vingut de tot Catalunya: Aprodisca de Montblanc; Aspadi de Cerdanyola del Vallès; Asproseat, FP Rosella. TEB, IS Icària, Escola Esportiva ACELL de Barcelona; Associació Sant Tomàs-CAR de Vic; C.E Baix Camp de Reus; Club Esportiu Alba de Tàrrega; ACUDAM de Mollerussa; CN Sabadell-AvantCipo de Sabadell; CPNS Montserrat de Caldes de Malavella; Fundació Estela de Tarragona; Club Esportiu La Magarola del Prat de Llobregat; Club Pingüí Terrassa i CE Àngel Apasa d’Amposta.

Més imatges del Campionat de Catalunya de natació a El Prat Special Olympics-ACELL

4 de juny 2017

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes