Els nens i nenes amb discapacitat intel·lectual que participen en el programa Young Athletes a Terrassa acomiaden el curs 2016-2017 amb una festa de cloenda. 

 Young Athletes és un programa internacional de Special Olympics que mitjançant jocs, cançons i altres activitats introdueixen al món esportiu als nens i nenes de 2 a 7 anys amb discapacitat intel·lectual.

 

Els petits alumnes de l’Escola d’Educació Especial Crespinell de Terrassa han celebrat la festa final de curs del programa Young Athletes de Special Olympics internacional. Des de l’any 2013 aquesta escola terrassenca ha implantat aquest projecte destinat als petits alumnes de 2 a 7 anys que busca fomentar el seu creixement físic i mental mitjançant diferents activitats.

El Bassem, la Laura, l’Emma, el Miguel, l’Edgar, el Leonardo, la Queralt i el Julio han estat molt contents i il·lusionats de mostrar als seus familiars tot el que ha après durant aquest curs. Els 8 alumnes que han participat durant aquest curs en el programa, han rebut el seu diploma i la seva merescuda medalla. A ritme de “Happy” de Pharrell Williams els futurs esportistes han entrat a la sala i de seguida s’han posat a fer les activitats psicomotrius acompanyats dels seus monitors i professors que s’han mostrat molt orgullosos dels progressos dels alumnes.

El circuit consta de diferents proves i jocs com llençar una pilota, jugar, xutar la pilota, i, sobretot interactuar amb els altres nens i nenes. Aquestes activitats serveixen per millorar habilitats motores com l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació.

Gràcies a la col·laboració de la Fundación Leo Messi aquest curs s’ha pogut augmentar el nombre d’escoles d’arreu de Catalunya que segueixen el programa internacional de Special Olympics. A més de l’Escola Crespinell de Terrassa, s’han unit al programa l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida, i l’Escola Alba  i  l’Escola Font del Lleó de Reus. A Lleida la cloenda tindrà lloc el 15 de juny, mentre que a Reus serà el dia 12 de juny.

Més imatges de la Cloenda Programa Young Athletes a Terrassa.

2 de juny 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *