ACTIVITATS PRÈVIES AL TERRITORI SPECIAL SANT JUST DEL 14 DE MAIG!

Xerrades de sensibilització a les escoles de Sant Just Desvern prèvies al Territori Special

En el programa paral·lel d’activitats del Territori Special 2017 es van portar a terme les xerrades informatives i de sensibilització en els diferents centres escolars de Sant Just Desvern durant la setmana del 25 al 28 d’abril.

L’objectiu és donar a conèixer el moviment Special Olympics i transmetre els valors i missió tan de Special Olympics Catalunya com de la Federació ACELL. Els membres de la junta directiva de les dues entitats van visitar l’Escola Montserrat, Col·legi Madre Sacramento, l’Institut Sant Just, l’Escola Montseny, l’Escola Canigó i els centres pilot i ocupacional Asproseat. El Nuc, la mascota de Special Olympics Catalunya, també va voler saludar als alumnes i animar-los a assistir al Territori Special el dia 14 de maig.

Aquesta campanya de sensibilització va ser organitzada per l’Ajuntament de Sant Just Desvern, la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya per sensibilitzar a la societat sobre les necessitats i la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i de la importància de l’esport i el lleure i tots els beneficis que aporten.

Reunió de formació del voluntariat

Perquè el Territori Special pugui tirar endavant seran necessaris els 130 voluntaris i voluntàries que s’han inscrit per tal de desenvolupar diferents tasques durant el 14 de maig. El 4 de maig va tenir lloc la reunió de voluntariat i així començar a escalfar motors de cara el Territori Special. L’alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, i la regidora Carrassumada Serrano, van agrair a tots els presents la gran implicació i compromís de cada aquest esdeveniment esportiu i social.

Sant Just serà aquest 2017 Territori Special, on tota la població i entitats hi estan involucrades. A més d’esport amb el triple Campionat de Catalunya de ciclisme, tennis i bàsquet,  també es podrà gaudir del Village amb moltes activitats per tota la família, l’acte de cloenda en el Camp de Futbol Municipal.

El 14 de maig Sant Just Desvern serà Territori Special!

Us hi esperem!

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes