Celebrem la Diada de Sant Jordi jugant en el Trofeu Conde de Godó de tennis

Onze esportistes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya participen  un any més a la pista central del Reial Club Tennis Barcelona en el Clínic Peugeot del Trofeu Conde de Godó.

El 65è Trofeu Conde de Godó de tennis de Barcelona ha rebut un any més a esportistes amb discapacitat intel·lectual. En una dia tan especial com és el de Sant Jordi, onze esportistes van tenir l’oportunitat de juagar a la pista central del Reial Club Tennis Barcelona en el Clínic Peugeot juntament amb altres joves tennistes de diferents escoles. En aquesta edició van ser els tennistes professionals David Ferrer, Pablo Carreño, Nico Almagro qui van pilotejar amb els nostres jugadors i jugadores i van poder saludar al jove tenista Eduard Güell.

Els nostres tennistes van ser: Sergi Carreras, Luisa Linares, Joan Galofré, Alessandra Bonomi, Laia Martí, Sergio Bellera de l’Escola Esportiva ACELL de Barcelona; Cristina Moral i Marta Gómez del TEB de Barcelona; Nagore Acebal, Rafael Herruzo i Gerard Gibert de l’Escola SOLC de Tarragona, tots ells clubs que pertanyen a la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual). El president del Reial Club de Tennis Barcelona i vicepresident de Special Olympics Catalunya, Albert Agustí, també va ser al costat dels tennistes, així com el president, Sergi Grimau, i Francesc Martínez de Foix, vicepresident de Special Olympics Catalunya.

Per a alguns d’ells estaven nerviosos ja que va ser la primera vegada que jugaven davant de tant públic i a la pista central Rafa Nadal  del Reial Club de Tennis Barcelona. Però aquests nervis van marxar de cop quan David Ferrer i Nico Almagro els van llençar la primera pilota. El públic de la pista central els va aplaudir i animar i cada punt guanyat ho van celebrar amb molta il·lusió.

La participació en esdeveniments esportius tan importants com aquest, juntament amb altres esportistes sense discapacitat, fa possible un dels nostres objectius que és la millora d’opinions, actituds i comportaments socials en relació al nostre col·lectiu així com un pas més en la normalització dins la societat.

Totes les imatges dels esportistes de Special Olympics Catalunya-ACELL

23 d’abril 2017

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes