SABADELL ACULL PER SEGONA VEGADA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ATLETISME DE PISTA COBERTA

224 atletes amb discapacitat intel·lectual de 21 clubs de tot Catalunya han participat en una nova jornada d’atletisme a la Pista d’Atletisme Coberta de Catalunya a Sabadell.

El segon Campionat de Catalunya Special Olympics – ACELL d’atletisme en pista coberta s’ha disputat amb 224 atletes d’arreu de Catalunya i Andorra. Aquesta és la segona vegada que es pot disputar aquesta competició per tal de donar més oportunitats de competir en atletisme.

La ciutat de Sabadell ha tornat a acollir un Campionat de Catalunya organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i el consistori sabadellenc.

Durant tot el dia s’han disputat diferents proves atlètiques com cursa en diferents distàncies 3.000m, 1.500m, 200m, 60m, salt d’alçada i salt de llargada, llançament de pes, softbol (prova adaptada) o relleus. Les instal·lacions de la Pista coberta de Catalunya de Sabadell són immillorables per portar a terme aquest campionat.

Els centres que no han faltat a la cita esportiva són: Àngel Apasa d’Amposta; Aprodisca de Montblanc; Club Fem de Mataró; Taller Baix Camp i Club Esportiu Alba de Reus; Club Muntanyenc de Sant Cugat; Club Esportiu Crespi Esport i Club Prodis de Terrassa; Club Esportiu Alfa Tegar de Vilanova i la Geltrú; Sant Tomàs Pardo Car de Vic; Club Esportiu Estany la Magarola de El Prat de Llobregat; Fundació Estela, F.P Vilablanca i Club Esportiu Solc de Tarragona; Escola Esportiva ACELL, TEB i Cordada de Barcelona; C.E Garbí de El Vendrell; Junts en acció de Sant Pere de Ribes; Club Esportiu l’Estel de Balaguer i Special Olympics Andorra.

Gabriel Fernández, regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell; Mónica Amat, en representació del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya; Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL; Joan Lluís Monteys, membre de la junta directiva de Special Olympics Catalunya i vicepresident de la Federació ACELL; Víctor Fernández i Josep Lluís Valera, membres de la junta directiva de la Federació ACELL han estat lliurant les medalles als nostres esportistes. Cada un d’ells reben el seu merescut premi, ja que com diu el nostre lema “Tots som campions!”.

L’atletisme és una de les 16 disciplines esportives que impulsen conjuntament Special Olympics Catalunya, el moviment que aplega atletes amb discapacitat intel·lectual més gran del món, i la Federació ACELL.

26 de març 2017

Més imatges del Campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta a Sabadell. 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes