37a JORNADA ESCOLAR DE FUTBOL AMB NENS I NENES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Les instal·lacions de Meiland i el CEM Mundet de Barcelona van acollir els 321  joves esportistes amb discapacitat intel·lectual de 16 escoles d’educació especial de tot Catalunya en una nova Jornada Escolar de futbol.

Dijous 16 de març va tenir lloc la 37a edició de la Jornada Escolar de futbol organitzada per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual), amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, a les instal·lacions Meiland de Barcelona i, les proves adaptades, al recinte del CEM Mundet.

Tal com ha succeït en els últims anys, gràcies al projecte ‘Esport a l’Escola’ impulsat amb la col·laboració de la Fundación Privada Leo Messi, s’ha pogut incrementar molt la participació dels joves esportistes en la competició escolar. Les escoles d’educació especial que hi participaran són: Club Alba de Reus, Montserrat Montero de Granollers, Marià Felip de Gavà, Mare de Déu del Mont de Vilafant, Xaloc i Font de l’Abella de Girona, L’Estel de Balaguer, GSIS, ACIDH, CEE Horitzó, Nen Déu de Barcelona, Llar de Sant Josep de Lleida, Les Aigües de Mataró, SOLC de Tarragona i Ramon Suriñach de Ripoll.

L’edat dels esportistes en la Jornada Escolar és de 8 a 20 anys i es divideixen per equips i nivell de joc. A més, hi van participar 72 esportistes en proves adaptades, d’aquesta manera tots els jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual poden participar en la competició.

La Federació ACELL amb la col·laboració de la Fundació Cruyff, la Fundación Privada Leo Messi i Special Olympics Catalunya va organitzar aquesta 37a edició de la Jornada Escolar de Futbol. Durant la temporada esportiva també fomentem les jornades escolars de natació, bàsquet i atletisme per tal que els joves esportistes adquireixin hàbits saludables i esportius des de ben petits.

16 de març 2017

Més imatges de la Jornada Escolar de futbol 

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes