GAUDIM DELS TEST DE FORMULA 1 EN EL CIRCUIT DE CATALUNYA

Un total de 250 persones amb discapacitat intel·lectual de 9 centres diferents van escoltar en directe el soroll dels motors dels cotxes de Fórmula 1 en els tests de prova que les escuderies van realitzar al Circuit de Catalunya.

Les entitats i centres especials de tot Catalunya i federats a la Federació ACELL van poder accedir en el Circuit de Catalunya a Montmeló en diferents dies del 27 de febrer al 2 de març: Adana-Aspronis de Blanes, Grup Catalonia i Aspadi de Cerdanyola, Fundació Privada Rosella de Castellví de Rosanes, La Fageda de Santa Pau, Residència Mas Sauró i TEB de Barcelona, Ampans de ManresaAtendis de Sabadell.

Van poder visitar el pàdoc i diferents zones del circuit que normalment no estan obertes al públic i fins i tot van poder saludar a alguns dels protagonistes de les escuderies com Sauber, Renault, Mercedes, Ferrari o Red Bull. Durant tots aquests dies tots els equips de Formula 1 van poder provar i  deixar apunt els cotxes que el proper 26 de març ja  començaran a rodar per Austràlia en el seu Gran Premi.

Tots i totes s’ho van passar molt bé i van poder conèixer de prop un esport que en el dia a dia és menys accessible i que gràcies al Circuit de Catalunya a Montmeló va ser possible.

 

Del 27 de febrer al 2 de març 2017

Imatges de la visita al Circuit de Catalunya.

Imatges de Esteve Vizcarro, Fundació Ampans i La Fageda.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes