IGUALADA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HOQUEI INTERIOR

El XXIII Campionat de Catalunya Special Olympics-ACELL d’hoquei interior va reunir a 67 jugadors/es en el Complex Esportiu de Les Comes. En aquesta ocasió van ser sis equips d’arreu de Catalunya: GSIS, Flors de Maig, TEB de Barcelona; El Vilar de Blanes i Sant Tomàs Parmo de Vic.

L’hoquei interior és l’esport que tenim 100% adaptat. Els partits tenen una durada total de 27 minuts i estan dividits en tres parts de 9 minuts, les quals es divideixen en tres parts de tres minuts. El stick que utilitzen és de fusta i acabat amb un tac de resina i no en forma de J com el de l’hoquei patins. Una altra diferència, és la utilització d’un disc d’espart recobert de pell i en forma de dònut que fa possible poder posar el stick dins i fer-lo lliscar fàcilment per la pista.

Aquest campionat va servir perquè els jugadors convocats per anar als Jocs Mundials d’Àustria poguessin acabar d’ultimar la preparació per fer una bona competició. Del club TEB de Barcelona són quatre els esportistes van anar a Àustria: l’Esther Garcia, el Josep Manent, el Pol Cozar, el Borja Rubio i l’Albert Helguera; del club Sant Tomàs Parmo seran l’Anna Molas i el Carles Baucells i de Flor de Maig, l’Òscar Pla.

Més imatges del Campionat de Catalunya d’hoquei 

12 de març 2017


Compartir:

Més publicacions

Xarxes