COMPLETEM UNA VEGADA MÉS ELS 42KM DE LA MARATÓ DE BARCELONA

Roger Devesa, Roman Vigara, l’Aleix Serradell i el Gerard Miralles van participar en la Marató de Barcelona. Entre els 20.000 runners inscrits a la gran prova pels carrers de Barcelona hi van ser els atletes de Special Olympics-ACELL. El president de Special Olympics Catalunya, Sergi Grimau, i Roger Grimau, els hi van donar ànims a la sortida.

El Roger la va completar en 4h13min, el Roman en 5h17min i l’Aleix en 5h18min, i el Gerard es va unir a la prova per completar els 20km finals. Miquel Àngel Cartes, entrenador de la Federació ACELL d’atletisme, va puntualitzar que “la preparació psicològica prèvia a la cursa que hem fet ha estat bàsica per superar aquesta edició. Pràcticament han fet tota la prova ells sols, fet molt important.”

Els quatre ja són uns veterans de les curses de llarga distància, com la participació en l’última Mitja Marató de Barcelona. Seguim corrent cap a una major inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport.

12 de març 2017

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes