UNA GRAN NEVADA NO ATURA ALS ESQUIADORS EN EL 8è TROFEU INTERNACIONAL D’ESQUÍ A ANDORRA

La delegació catalana formada per 8 esquiadors i esquiadores van participar un any més en el Trofeu Internacional d’Esquí a Andorra, ja en la 8a edició organitzat per Special Olympics Andorra. Enguany van prendre part a la competició un total de 22 atletes de 5 delegacions: Andorra, Aragó, França, Club Alba i Special Olympics Catalunya.

A causa de la gran nevada i de les condicions meteorològiques, el trofeu finalment es va disputar en la pista del Parador Canaro, en lloc de la pista de l’Esparver de Grandvalira com en anys anteriors. També es van haver de modificar les proves perquè estaven previstes una gegant i l’eslàlom però finalment es va disputar només un eslàlom amb 15 portes.

Narcís Fernández, Alberto Rudilla, Anna Coromina, Amaia Valentín, Pancho Llauradó, Jaume Ferran, Roger Vilaseca i Lluís Pagés, van ser els representants del club Cercle Aventura/Escola Esportiva ACELL i l’Albert Ambel per part del Club Alba, ambdos clubs federats a la Federació ACELL. La jornada va ser molt positiva i en el dinar de germanor amb totes les delegacions es van lliurar totes les medalles als campions i campiones.

Per a dos dels esquiadors catalans, el Roger Vilaseca i l’Amaia Valentín, aquest campionat els va ser de preparació ja que en breu competiran en els Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics a Àustria, del 14 al 25 de març. Els dos  formen part de la delegació de 13 esportistes catalans que participaran en hoquei interior i esquí.

4 de març 2017

Totes les imatges del Trofeu Internacional d’esquí a Andorra.

Imatges de Ramon Vilaseca.

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes