Sergi Grimau, fins ara membre de la junta directiva de Special Olympics Catalunya, és el nou president de l’entitat que promou l’esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual. 

Grimau, exjugador de bàsquet professional, coneix des de fa molts anys el moviment Special Olympics.

Sergi Grimau és el nou president de Special Olympics Catalunya després de presentar candidatura per encapçalar els quatre propers anys l’entitat i fomentar l’esport i el lleure per a les persones amb discapacitat intel·lectual. L’esport l’ha viscut sempre de ben a prop sent el major de la nissaga de germans basquetbolistes juntament amb Roger i Jordi Grimau. Actualment Sergi Grimau treballa com a director de màrqueting del Grup Pons, una empresa familiar lleidatana exportadora d’oli a 140 països i amb producció pròpia de vins amb el Celler Clos Pons.

Sergi Grimau substitueix a Jordi Durà que ha estat vinculat a l’entitat com a president de Special Olympics Catalunya en els últims 4 anys i també anteriorment com a secretari en la junta de l’expresident Josep Ramon Pijoan.

Sergi Grimau, ja com a membre de la junta directiva, en el 2015, va iniciar un repte personal  per ajudar els esportistes de Special Olympics: 226km per a Special Olympics Catalunya. Va participar en el Iron Man de Roth, el més important  d’Europa, i va córrer, pedalejar i nedar per un bon propòsit: aconseguir fons perquè els nostres esportistes poguessin seguir practicant esport.

Però, la relació de Sergi Grimau amb Special Olympics va començar ja fa molts anys enrere. Una de les primeres col·laboracions va ser com a abanderat al Meeting de Figueres 2010 en l’acte inaugural. En els Jocs Special Olympics Barcelona-Vilanova i la Geltrú de 2012 també hi va participar de manera molt activa sent torxista olímpic a Barcelona i també d’abanderat en l’acte inaugural al Pavelló de la Mar Bella, i també en els Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014. A més a més, també ha sigut un actiu col·laborador de la Marxa Special Olympics i també ha format part de diferents equips unificats de relleu en diversos triatlons amb els esportistes de l’entitat.

A banda de Sergi Grimau, la nova junta directiva està formada per:

– Jordi Alavedra, vicepresident 1r

– Albert Agustí, vicepresident 2n

– Francesc Martínez de Foix,vicepresident 3r

– Carmen Ródenas, secretària

– Ignasi Pietx, tresorer

– Jordi Romea, vocal

– Joan Luís Monteys, vocal

– Xavier Ferré, vocal

– Leonor Castillo, vocal

– Toni Fusté, vocal

– Joan Mestres, vocal

 

Febrer 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *