TRES ATLETES DE SPECIAL OLYMPICS-ACELL TORNEN A CONQUISTAR LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA

L’eDreams Mitja Marató de Barcelona va tornar a comptar amb la presència dels atletes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.

La 27a edició de la Mitja Marató de Barcelona va comptar amb 17.700 runners inscrits, i tres d’ells formen part de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. En aquesta ocasió, el Roger Devesa, el Roman Vigara i el Guillem Miralles van participar i finalitzar la mítica cursa pels carrers de Barcelona.

Els 21km els van completar en temps molt bons: el Roman va creuar la línia de meta en 2h15min, el Roger en 1h57min i el Guillem en 2h5min. Els tres van córrer al costat dels altres participants sense cap mena de distinció ni adaptació. La participació en proves populars són una manera d’apropar-nos una mica més a la plena inclusió i integració social, un dels objectius de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.

La propera cita d’aquests tres corredors serà la Marató de Barcelona el próxim 12 de març on també si afegirà l’Aleix Serradell, un altre fix de les cites atlètiques populars de la ciutat de Barcelona.

12 de febrer 2017

Compartir:

Més publicacions

Xarxes