El CEM Mundet de Barcelona ha acollit a 80 esportistes de quatre centres del Barcelonès i han participat d’una jornada esportiva adaptada. Els centres participants i pertanyents a la Federació ACELL, han estat: Centre Ocupacional Cordada, TEB, Escola Ginesta i Escola Taiga de Barcelona.

La X Trobada de Proves Motrius Special Olympics-ACELL ha consistit en un circuit de proves per millorar la psicomotricitat de tots els participants. En petits grups d’esportistes han practicat exercicis preesportius amb esports com el futbol, el bàsquet, hoquei, petanca, bitlles, i també han practicat el tir de pilota, l’equilibri, el salt i el domini de la raqueta. A més dels beneficis físics i de salut, trobades com aquestes també aporta als esportistes unes millores socials i d’autoestima.

Aquesta trobada està dins el programa Juntos lo logramos de la Fundación Mapfre y de Special Olympics España i que també se celebra en altres localitats de l’estat.

 

Imatges en el Flickr de Special Olympics Catalunya.

24 de gener 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *