Special Olympics commemora el Dia Internacional de les persones amb discapacitat amb una Jornada Playmobil

Els alumnes de l’Escola d’Educació Especial Crespinell de Terrassa  van gaudir d’una Jornada amb Playmobil per commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat intel·lectual

L’empresa de joguines Playmobil col·labora amb Special Olympics Catalunya per commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat del 3 de desembre amb una jornada de jocs i diversió relacionada amb l’esport. Els alumnes de l’Escola d’Educació Especial Crespinell de Terrassa van poder gaudir del món Playmobil el passat dijous dia 1 de desembre.

La idea de Special Olympics Catalunya és que els petits alumnes amb discapacitat intel·lectual mitjançant les joguines de Playmobil puguin fomentar la destresa manual, millorar la coordinació entre ull i ma, a més de poder desenvolupar les habilitat espacials i socials. Les classes de l’escola es van omplir de diferents taules de jocs ambientades en varis esports com bàsquet, futbol, hoquei, i múltiples figures Playmobil amb les que els nens i nenes van jugar i fins i tot amb dues figures Playmobil de grans dimensions.

A més, en la fira de Terrassa del mateix dia 3 de desembre amb el lema “No em posis barreres, no et posis barreres” al stand de l’Escola Crespinell , petits i grans van poder gaudir dels jocs i figures de Playmobil i seguir conscienciant a la població de treballar per una major inclusió social.

Special Olympics Catalunya té com a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies, així com, buscar una millor integració dins la societat mitjançant l’esport i el lleure. En la Jornada amb Playmobil volem que mitjançant el joc els nens i nenes estimulin la imaginació i la creativitat, i d’aquesta manera promoure el desenvolupament infantil.

 5 de desembre 2016

Més imatges al Flickr de Special Olympics Catalunya.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes