EL PRAT DE LLOBREGAT ACULL LA 37A JORNADA ESCOLAR DE NATACIÓ PER A NENS I NENES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

El CEM Fondo d’en Peixo del Prat de Llobregat va acollir la  37a Jornada Escolar de natació de Catalunya per a joves atletes amb discapacitat intel·lectual.

160 nedadors i nedadores de 10 escoles d’arreu de Catalunya són els que van participar en la competició escolar. La competició està destinada a nens i nenes en edat escolar, de 8 a 20 anys. Les proves en què van competir van ser els 25m lliures sense estil ni flotació, 25m flotació, 25m crol i 50m crol.

Gràcies al conveni que Special Olympics Catalunya té signat amb la  Fundación Privada Leo Messi es pot portar a terme el projecte “Esport a l’escola” i subvencionar part de la participació dels nens i nenes en les diferents Jornades Escolars. Durant la temporada esportiva també es fomenten els campionats escolars d’atletisme, bàsquet i futbol.

La Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, la Fundació Cruyff, la Fundación Privada Leo Messi i Special Olympics Catalunya va organitzar aquesta 37a edició de la Jornada Escolar de Natació.

Més imatges al Flickr de Special Olympics Catalunya.

17 de novembre 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes