JA TENIM GUANYADORS DELS 8ens PREMIS NACIONALS SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA

Els 8ns Premis Nacionals Special Olympics Catalunya ja tenen guanyadors després de la deliberació del jurat en el Reial Club de Tennis Barcelona-1899. Els Premis reconeixen a esportistes, associacions, entitats i col·laboradors que donen suport als esportistes amb discapacitat intel·lectual i al moviment Special Olympics.

Els guardonats d’enguany són:

Premi d’honor: Josep Lluís Cleries. Rep aquest guardó pel seu suport als esportistes amb discapacitat intel·lectual durant la seva etapa com a conseller del Departament de Benestar Social i Família, entre els anys 2010-2012, i la seva ajuda en totes aquelles iniciatives per millorar la inclusió social del nostre col·lectiu a través de l’esport i ajudar-nos des d’una vessant també personal.

Premi a la Responsabilitat Social: Fundació FCBarcelona. La Fundació col·labora amb Special Olympics Catalunya des de fa molts anys cedint en moltes ocasions les seves instal·lacions per celebrar diferents actes com la Marxa Special Olympics. A més, en el 2012 vam signar conveni de col·laboració i gràcies a la seva contribució es poden seguir portant a terme més projectes i activitats esportives per a una millor qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Premi al Valor Esportiu individual masculí: Faustí Soriano. Futbolista i jugador d’handbol.

Premi al Valor Esportiu individual femení: Alicia Baladrón. Gimnasta de l’Escola Esportiva ACELL.

Premi al Valor Esportiu col·lectiu:  El Club Esportiu Alba de Reus.

Premi Compromís Solidari: El Club Bàsquet GRUP BARNA del Clot de Barcelona.

Els 8ns Premis Nacionals s’entregaran el dia 17 de desembre en el Palau Blaugrana de Barcelona en l’acte central de la 19a Marxa Special Olympics Catalunya, la caminada popular per reivindicar una millor inclusió del col·lectiu dins la societat. La Marxa sortirà de la Plaça Maria Cristina (amb Av.Diagonal) i es dirigirà al Palau Blaugrana sota el lema de TOTS JUNTS SOM IMPARABLES!.

16 de novembre 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes