10 anys dels Jocs Special Olympics a Lloret de Mar

Lloret de Mar va celebrar la 43a edició de la Festa de l’Esport i va voler recordar un 2006 que va ser un any molt especial, ja que els Jocs Special Olympics van arribar a la localitat i tota la població s’hi va bolcar.

Special Olympics Catalunya va rebre el Premi Llevant, juntament amb la Federació ACELL i Aspronis, en reconeixement a aquests Jocs que van marcar tant a esportistes, familiars i ciutadans.

Jordi Durà, el president de Special Olympics Catalunya, molt emocionat va voler agrair a la localitat de Lloret “el reconeixement a Special Olympics Catalunya, a Federació ACELL i a Aspronis i, sobretot, als nostres esportistes que realment són els que s’ho mereixen”.

Un altre guardó destacat de la nit va ser el Forjador de l’Esport, que en aquesta edició va estar dedicat al miler de voluntaris que van col·laborar en els Jocs Special Olympics. Sònia Campos va rebre el guardó en nom de tots els voluntaris i voluntàries, ja que va ser la primera lloretenca a inscriure’s coma voluntària.

 Moltes gràcies!

30 d’octubre 2016

Imatge: Nova Ràdio Lloret

Compartir:

Més publicacions

Xarxes