JOCS SPECIAL OLYMPICS REUS 2016: DEL 24 AL 27 DE NOVEMBRE

Special Olympics España organitza els Jocs Special Olympics a terres catalanes, més exactament serà la capital del Baix Camp, Reus, la localitat que acollirà el moviment Special Olympics del 24 al 27 de novembre.

Reus ja va ser olímpica en els Jocs Special Olympics Catalunya en el 1996, així que 20 anys després es tornarà a convertir en el centre de l’esport adaptat. En aquesta ocasió Special Olympics Catalunya hi participarà molt activament col·laborant al màxim en aquest gran esdeveniment esportiu per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

La localitat reusenca reunirà prop d’un miler d’esportistes i entrenadors de tot l’estat, mig miler de voluntaris i voluntàries, familiars, i es preveuen 4.000 espectadors en les diferents activitats programades. Seran uns Jocs internacionals amb  18 països europeus convidats.  Els hotels del parc d’atraccions de Port Aventura serà on els participants s’allotjaran durant els Jocs.

Els esports que es practicaran són bàsquet masculí, femení i unificat, tennis, natació, pàdel, gimnàstic rítmica i proves motrius en diferents instal·lacions esportives de la localitat com CN Reus Ploms, Pavelló Olímpic de ReusReus Deportiu i CT Reus Monterols.

A més de la part esportiva, uns Jocs Special Olympics consten d’un acte inaugural i de cloenda, activitats lúdiques, la torxa olímpica o la festa de l’esportista, i en aquesta ocasió a Reus els assistents als Jocs també ho podran gaudir.

Si us voleu unir al moviment Special Olympics i ser voluntari@ dels Jocs de Reus 2016, trobareu més informació a : www.reus2016.org

INFORMACIÓ ALLOTJAMENT PER A LES FAMÍLIES DE SPECIAL OLYMPICS JOCS REUS 2016
Si voleu acompanyar els esportistes de Special Olympucs als Jocs de Reus 2016, us podem oferir uns preus especials. Disposem d’ofertes especials perquè us allotgeu a hotels de Reus i de Port Aventura. També estem preparant un Pack de Famílies perquè gaudiu al màxim d’aquest gran esdeveniment esportiu!

Si voleu més informació dels preus especials, contacteu amb nosaltres a: [email protected]

Tenim moltes ganes que hi pugueu ser!

[embedvideo id=”EBJXAkpeIlk” website=”youtube”]

Compartir:

Més publicacions

Xarxes