UNES FESTES DE LA MERCÈ INCLUSIVES: CURSA DE LA MERCÈ I TRAVESSIA DEL PORT

Uns esdeveniments ja tradicionals d’aquestes dates de setembre són les proves populars on els esportistes federats a la Federació ACELL participen per celebrar les Festes de la Mercè de Barcelona.

A la Cursa de la Mercè, el 18 de setembre,  hi va haver 30 atletes  que van participar en la cursa adaptada de 2km i a la de 10km. En la primera van ser fins a 22 runners que van començar a córrer pels carrers de Barcelona fins a l’Avinguda Maria Cristina i en la de 10km van ser 8 atletes que van completar-la amb  molt d’èxit. La majoria dels esportistes ja són uns veterans de la prova i ja esperen competir en la següent!

Un altre esdeveniment esportiu destacat de la Festa Major de la ciutat, que va tenir lloc el 25 de setembre, és la Travessia del Port de Barcelona, en la 89a edició de la prova i sent ja la 34a edició de la cursa adaptada per a persones amb discapacitat. Enguany van nedar els 400m per aigües barcelonines 14 nedadors i nedadores que van gaudir de nou de la mítica prova aquàtica.

Els esportistes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL no perden l’oportunitat de gaudir de l’esport i participar en les proves populars per avançar cap a una major inclusió dins la societat.

Setembre 2016

Més imatges de la Cursa de la Mercè 2016.

Més imatges de la Travessia del Port 2016.

Moltes gràcies per les imatges de Joan Ramon Vidal, BCN Esports i familiars dels esportistes. 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes