VOLEU UNIR-VOS AL PROGRAMA JOVES ATLETES DE SPECIAL OLYMPICS?

Obrim convocatòria per formar part del programa internacional Young Athletes (Joves Atletes) de Special Olympics destinat a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys. Actualment aquest projecte subvencionat s’està implantant a l’Escola d’Educació Especial Crespinell de Terrassa i la voluntat és poder aplicar el Young Athletes a més centres catalans.

Special Olympics Catalunya com a agrupació esportiva  té com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure, per part de les persones amb discapacitat intel·lectual com una via de desenvolupament personal i d’integració social. És per aquest motiu que volem que els nens i nenes des de ben petits comencin a fer activitat física.

Young Athletes és un programa internacional de jocs i activitats per a nens i nenes amb l’objectiu de fomentar i estimular el seu creixement físic i mental des de ben petits. Setmanalment, en el mateix centre escolar, es realitzen una sèrie de sessions de jocs, balls, circuits d’habilitat, punteria, i equilibri. A més, cada participant en una jornada final acompanyat de familiars i voluntaris rep el seu diploma i medalla acreditant la seva participació al programa.

El programa, que ja funciona en altres comunitats autònomes des de 2010, fa dos anys que es va introduir a Catalunya i volem seguir implementant-lo per més escoles d’educació especial. Si sou un centre i teniu nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys (un mínim de  8 participants), podeu contactar amb nosaltres a [email protected] .

Qualsevol dubte o informació que necessiteu no dubteu en contactar amb nosaltres.

 

TOTS SOM CAMPIONS!

Young Athletes Special Olympics

Compartir:

Més publicacions

Xarxes