Special Olympics Galicia va organitzar durant el mes d’agost una marxa ciclista de convivència i per eliminar barreres amb l’esport amb més de 100 esportistes de tot l’Estat. Els representants de Special Olympics Catalunya van ser 7 esportistes del Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, entitat membre de la Federació ACELL, que van completar la IV Volta Ciclista Galicia.

Les etapes van transcórrer per Ourense, Lugo i Santiago de Compostel·la. L’experiència per als ciclistes lleidatans va molt positiva i volen agrair molt l’acollida per part de l’organització de Special Olympics Galicia que va ser excel·lent. Tal com comenta Javi Mateo, tècnic de grau superior en animació d’activitats esportives del centre, “Els ciclistes van gaudir de totes les etapes tot i l’esforç que suposava. Ja tenen ganes de tornar a participar en un esdeveniment d’aquestes característiques.”

Una activitat integradora on hi van participar esportistes amb i sense discapacitat intel·lectual i que va servir per potenciar un esport més minoritari com és el ciclisme.

Agost 2016

Imatges de Special Olympics Galicia i del centre Assistencial Sant Joan de Déu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *