Alegria en la cloenda del programa Young Athletes

Els alumnes de l’Escola d’Educació Especial Crespinell de Terrassa a la cloenda del curs 2015-2016 van mostrar totes aquelles activitats que durant les classes han anat practicant en el programa internacional Young Athletes de Special Olympics. Joves Atletes és un projecte de jocs i activitats per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 7 anys, amb l’objectiu de fomentar i estimular el seu creixement físic i mental. 

Els petits esportistes van entrar al gimnàs al ritme de la cançó Happy de Pharrell Williams on els esperaven els seus familiars i amics per celebrar la jornada final del programa. Durant l’any tot el grup practica un circuit de vuit proves que els ajuda a desenvolupar les habilitats motores bàsiques com l’equilibri, la coordinació, el ritme, etc., i millorar la capacitat de relacionar-se amb el seu entorn.  A més, és molt important que de ben petits creïn l’hàbit de l’activitat física per seguir desenvolupant-se i formar-se com a persones. Amb els jocs, cançons i exercicis que el professorat  i voluntaris els hi ha preparat s’ho passen d’allò més bé.

Els alumnes de P3, P4 i P5 de l’Escola Crespinell, el Bassem, l’Emma, la Laura, el Miguel, l’Edgar, l’Alejandro, el Morgan, el Marc, l’Ismail, l’Amina i el Marc van estar molt contents de rebre, el que era per a molts d’ells,  la seva primera medalla i el seu diploma acreditant que han participat en el programa Young Athletes. Gràcies a la col·laboració de la Fundación Laureus i a la Fundación Privada Leo Messi aquest programa es pot portar a terme.

Special Olympics España coordina el programa per diferents Comunitats Autònomes i a Catalunya es va introduir en el 2013 i amb la voluntat de poder seguir-hi treballant i poder aplicar el projecte a moltes altres escoles.

Imatges del Programa Young Athletes de Special Olympics.

17 de juny 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes