El Prat de Llobregat acull el primer Campionat de Catalunya de natació en piscina descoberta

Special Olympics

La natació és una de les setze disciplines esportives per a persones amb discapacitat intel·lectual que es fomenten durant tot l’any.

Durant tot el diumenge 12 de juny, la piscina de Fondo d’en Peixo de El Prat de Llobregat, va acollir el Primer Campionat de natació en piscina descoberta organitzat per la Federació ACELL i amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament del Prat de Llobregat. La cita esportiva va comptar amb 191 nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual de tot Catalunya.

Els nedadors van competir en diferents disciplines que es van dividir en 79 sèries com crol, braça, esquena, papallona, en diferents distàncies i també van competir en les emocionants proves de relleus en 4x25m lliures i estils i també en 4x50m. Però per tal que tots els esportistes hi poguessin participar es van realitzar les proves adaptades de 25m flotació i els 25m lliures.

Enhorabona a tots els participants que en aquesta ocasió provenien de : Club Pingüí i el Club Natació Sabadell; Ziga – Zaga de Valls; CPNS Montserrat de Caldes de Malavella; Club Baix Camp i Club Alba de Reus; ASPADI de Cerdanyola del Vallès; Club Estela de Tarragona; ASPROSEAT, ICARIA, Escola Esportiva ACELL, TEB de Barcelona; Junts en Acció de Sant Pere de Ribes; La Magarola de la localitat amfitriona del El Prat de Llobregat; Aprodisca de Montblanc i Associació Sant Tomàs Parmo de Vic.

Per a tots els assistents, aquest campionat va ser molt il·lusionant ja que era la primera ocasió que podien competir en piscina descoberta i, a més, és un excel·lent oportunitat per tal de poder ampliar el calendari esportiu per als nedadors i nedadores.

12 de juny 2016

Més imatges en l’enllaç de Flickr de Special Olympics Catalunya.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes