Vila-real va acollir el I Torneo Europeo de Fútbol 7 Unificado

Participacio de Special Olympics Catalunya en el Trofeu Unifiicat de Futbol a Vila-real

El I Torneo Europeo de Fútbol 7 Unificado va tenir lloc a la Ciutat Esportiva Miralcamp de Vila-real amb 24 equips, provinents de nou Comunitats Autònomes i tres de països europeus, Sèrbia, Azerbaidjan  i França.

Durant tres dies els equips unificats, entre ells una delegació catalana formada per futbolistes de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, van competir amb un alt nivell de joc. L’esport unificat, format per esportistes amb i sense discapacitat intel·lectual, és una modalitat esportiva que té com a objectiu fomentar la inclusió dels esportistes amb discapacitat intel·lectual a la societat mitjançant l’esport.

La delegació catalana va quedar en primera posició del grup 1 que estava format per Special Olympics Madrid, Special Olympics França i Special Olympics València. L’equip format per Miquel Fau (PRODIS), Carlos Serrano (PRODIS), Eduardo Navarro (Fundació Catalònia), Rubén Bernárdez (El Ventall), Azzadine Abdelmanje (Car Manlleu), Sergio Villalón (Fundació Ginesta), Jonatan Armenteros (Fundació Ginesta) Jonathan Ripoll (TEB) i amb els jugadors unificats Jordi Mula (Federació ACELL), Jordi Morte (Federació ACELL), Álex Gutiérrez (Federació ACELL) i Sergi Vidal (PRODIS), i com a delegat, Pedro Haro i entrenadors Agustín Olivares i Xavier Tendero.

La competició organitzada per Special Olympics España va comptar amb una part més festiva com la presència de la mascota Carlota, acte inaugural amb la torxa olímpica i l’ambaixador del Villarreal CF, Marcos Senna va ser l’encarregat de clausurar aquest gran campionat inclusiu.

5 de juny 2016

Imatges de Special Olympics España. 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes