Leo Messi amb Special Olympics Catalunya

El futbolista del Barça Leo Messi amb esportista amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Catalunya

La Fundación Privada Leo Messi i Special Olympics Catalunya col·laboren des de finals de l’any 2014 per fomentar la pràctica esportiva, la integració social i millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb discapacitat intel·lectual.

El jugador argentí del FC Barcelona Leo Messi, en nom de la seva fundació, va rebre a Chloe Martínez i a Nacho Bolaño, dos nens amb discapacitat intel·lectual de l’Escola d’Educació Especial Taiga de Barcelona. Special Olympics Catalunya i la Fundación Privada Leo Messi treballen a favor dels nens i nenes amb discapacitat intel·lectual que mitjançant l’esport poden millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

La trobada va tenir lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona a Sant Joan Despí i previ a l’entrenament que Leo Messi tenia amb tot l’equip. Per als dos nens va ser un moment molt especial ja que van poder saludar i fotografiar-se amb el seu ídol.

Des de finals de 2014, que és quan les dues entitats van signar l’acord de col·laboració que les uneix, es treballa per consolidar i crear nous projectes esportius que promoguin l’esport per als nens i nenes amb discapacitat intel·lectual i d’aquesta manera puguin millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies. És molt important que les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin l’oportunitat de començar el seu desenvolupament físic i social el més aviat possible. I gràcies a la col·laboració de la Fundación Privada Leo Messi, l’accés a l’esport és molt més fàcil.

Leo Messi, a títol personal, sempre ha estat al costat dels esportistes amb discapacitat intel·lectual, participant en l’anunci dels Jocs Special Olympics de Barcelona i Vilanova i la Geltrú del 2012. També en el 2015 la Fundación Privada Leo Messi va rebre el Premi Nacional a la Responsabilitat Social de Special Olympics Catalunya.

Fundación Privada Leo Messi
La Fundación Privada Leo Messi, inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, té com un dels seus objectius treballar a favor dels nens i nenes i adolescents que tenen un alt risc d’exclusió social, així com assistir a menors d’edat, de qualsevol nacionalitat, que pateixin qualsevol tipus de malaltia. La salut, l’educació i l’esport són els tres pilars de la Fundació, que lliguen perfectament amb la filosofia de Special Olympics.
Special Olympics Catalunya
Special Olympics Catalunya és una entitat sense afany de lucre que des de fa temps té com a principal objectiu el foment de la pràctica esportiva i d’altres activitat de lleure per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració social.

31 de maig 2016

Autor imatges: Dani Codina

Compartir:

Més publicacions

Xarxes