Triple Campionat de Catalunya de tennis, gimnàstica i bàsquet adaptat a Vilanova i la Geltrú

Esportista amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Catalunya jugant a tennis

Un total de 560 esportistes amb discapacitat intel·lectual competiran aquest diumenge en el triple Campionat de Catalunya de tennis, gimnàstica i bàsquet a Vilanova i la Geltrú. A més dels equips catalans també hi participarà una delegació de València, Andorra i Sardenya.

Aquest diumenge 29 de maig, Vilanova i la Geltrú tornarà a ser la capital de l’esport adaptat acollint el triple Campionat de Catalunya de tennis, gimnàstica i bàsquet amb 560 esportistes organitzat per la Federació ACELL, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Special Olympics Catalunya.

La competició de gimnàstica tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Esports (Plaça de les Casernes, s/n) amb 34 esportistes. En la sessió de matí de 9.30h a 13.30h competiran en la modalitat de gimnàstica artística, mentre que en la sessió de la tarda de 15.30h a 17.30h, serà el torn de la modalitat de gimnàstica rítmica.

El Club Tennis Vilanova (c/Cardenal,s/n) acollirà el Campionat de Catalunya de tennis amb 41 esportistes que de 10.30h a 14h i de 15.30h a 18.15h jugaran els partits corresponents i també es disputaran les sèries de destreses per tal que tots els tennistes, independentment del grau de discapacitat, puguin participar en la competició.

La disciplina que engloba a més participants és el bàsquet. Seran 485 els jugadors que en el Pavelló Poliesportiu Isaac Galvez (Ronda Ibérica, 66), de 10h a 14h i de 15.30h a 18.30h, disputaran la competició per equips, així com també les proves individuals i adaptades. En aquesta ocasió, a més dels esportistes provinents de tot Catalunya, també es comptarà amb l’equip ADERES de València, la delegació de Special Olympics Andorra i també amb el conjunt italià de Sardenya de Polisportiva Olimpia Onlus.

Paral·lelament a la competició esportiva també hi haurà una zona lúdica amb diferents activitats per a tothom de 10h a 18h, amb una pausa per dinar de 14h a 15h. Davant mateix del Poliesportiu Isaac Galvez, es disposarà un escenari on hi haurà un taller de ioga, de circ i una sessió de música amb DJ en directe. A més, també hi haurà una carpa per jugar a la Play Station, taller de xapes, pintar Nucs i maquillatge.

Un cop més, més de 75 voluntaris i voluntàries de Vilanova i la Geltrú ajudaran per tal que els Campionats de Catalunya puguin desenvolupar-se amb èxit.

Us hi esperem!

Programa Campionat Catalunya-Vilanova i la Geltrú

Compartir:

Més publicacions

Xarxes