L’Estadi Municipal La Bóbila de Gavà va acollir el primer dia de competició de la  36a Jornada Escolar d’Atletisme de Catalunya per a joves atletes amb discapacitat intel·lectual.

Un total de 441 joves atletes són els que estan inscrits per participar en la competició escolar. En la primera trobada va ser el torn dels 200 primers esportistes i la setmana vinent de la resta de participants. Enguany s’ha hagut de dividir la competició en dos dies degut al gran nombre d’inscripcions, el doble que en l’edició anterior. Gràcies a la col·laboració de la Fundación Privada Leo Messi en el projecte “Esport a l’escola”, l’accés dels esportistes més joves a l’esport adaptat ha sigut una realitat.

La competició està destinada a nens i nenes en edat escolar, de 8 a 20 anys. Les proves en què van participar van ser salt d’allargada, llançament de pes, cursa en diferents distàncies o llançament de softbol. A més, com a cada competició s’han realitzat les proves adaptades com curses amb cadira de rodes, salts assistits, etc. per tal que tots els esportistes puguin gaudir de la competició esportiva.

La Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, la Fundació Cruyff, la Fundación Privada Leo Messi i Special Olympics Catalunya va organitzar aquesta 36a edició de la Jornada Escolar d’Atletisme. Durant la temporada esportiva també es fomenten les jornades escolars de natació, bàsquet i futbol.

La segons trobada de la Jornada Escolar d’atletisme serà el 12 de maig a les mateixes instal·lacions de l’Estadi Municipal La Bòbila de la localitat de Gavà.

Més imatges de la Jornada Escolar d’Atletisme.

4 de maig 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *