Jocs Mundials d’hivern Special Olympics a Àustria

Àustria serà el país que acollirà els Jocs Mundials d’hivern Special Olympics del 14 al 25 de març de 2017. Un total de 3.000 esportistes amb discapacitat intel·lectual de 110 països diferents hi seran presents que competiran en 8 disciplines com esquí alpí, esquí nòrdic, hoquei interior, raquetes o snowboarding.

Les quatre ciutats austríaques que rebran a la família olímpica són Graz, Schladming, Ramsau i Schladming-Rohrmoos. Els esportistes catalans que hi seran presents formaran part de la delegació espanyola que estarà formada per 67 persones, de les quals 52 seran esportistes de vuit comunitats autònomes diferents.

Els últims Jocs Mundials Special Olympics van ser el 2015 a Los Angeles. En aquest cas van ser els Jocs d’estiu, i els últims d’hivern van tenir lloc el 2013 i nostres esportistes van viatjar fins a Corea del Sud on van tornar amb ple de medalles i experiències!

Més detalls i informació dels World Winter Games Austria 2017

Special Olympics

Compartir:

Més publicacions

Xarxes